A partir d’ara es podrà aparcar de forma gratuïta a l’avinguda Lluís Companys de Montblanc, a l’entrada est del municipi. L’Ajuntament ha habilitat un nou pàrquing de terra amb 130 places disponibles per evitar la massificació a l’interior de la vila ducal.

El nou espai s’ha emplaçat en una de les zones amb més moviment de població, a prop de l’eix comercial del barri de Santa Clara i la muralla de Santa Tecla. A més, a banda de ser una de les entrades de Montblanc, es troba paral·lel a carrers amb molta mobilitat i múltiples negocis, com el carrer Pintor Potau i el carrer Pau Casals.

Situat a prop de la N-240 en direcció Valls i la C-14 en direcció Reus aquest pàrquing pretén ser un incentiu pel comerç de la zona. També s’ha habilitat un camí que connecta el pàrquing amb la rotonda de l’antic hotel Ducal.