El Museu de la Vida Rural es convertirà en el punt de trobada d’educadors socials d’arreu de Catalunya per parlar sobre el despoblament i els projectes, propostes i iniciatives, de la visió educativa, per revertir aquest procés. Una iniciativa que Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya (Ceesc) organitza per segon any consecutiu.

Serà el proper 15 de juny de 6 a 8 de la tarda i es durà a terme una jornada presencial que es retransmetrà en streaming des de la seu del mateix museu per tractar temes d’actualitat com la despoblació dels pobles i entorns rurals i el paper que hi pot tenir l’Educació Social per tal d’evitar-ho.

Un dels temes principals serà parlar de com el coronavirus ha canviat aquest despoblament de les zones rurals i en quina situació es troben molt joves que migren a ciutats per buscar més perspectives de futur i ofertes laborals.

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a través del següent enllaç.