El regidor de l’Espluga de Francolí i membre de Junts per l’Espluga, Moisès Ferrete, ha estat triat aquest cap de setmana com a conseller nacional de Junts per Catalunya representant la Conca de Barberà. La regidora de l’ajuntament de Montblanc Núria Besora ha estat designada com a coordinadora comarcal del mateix Consell Nacional.

ÀUDIO: El conseller nacional de Junts per Catalunya de la Conca de Barberà, Moisès Ferrete, agraeix el càrrec

Aquesta és una proposta que neix de forma renovada després de la separació de Junts per Catalunya i el PDeCAT per dissenyar estructures pròpies del partit. D’aquesta manera s’han dissenyat comitives a diverses escales, sent les Nacionals les més representatives i aglutinant un nombre de consellers variants de cada territori segons les seves dimensions.

Moisès Ferrete es converteix així en la primera persona a obtenir aquest càrrec, de nova creació, a la comarca. Una tria que van fer els socis i socies del partit durant les votacions que aquest cap de setmana s’han dut a terme a tot el territori.