L’Espluga de Francolí ha estat un punt de pas d’un esdeveniment motociclista internacional dels Rider 1000 de Moto Club Manresa. Durant tot el matí de dissabte unes 2.000 motocicletes han hagut de passar per l’Espluga i fer parada, ja que es tractava del primer control de pas de la carrera, una carrera no competitiva de 1.000 km per carreteres obertes al trànsit.

No és el primer any que l’Espluga de Francolí acull els motoristes, ja que ara fa dos anys ja van passar per l’Espluga. L’any passat a causa de la pandèmia la prova es va anul·lar. La Rider 1000 és un esdeveniment, de caràcter no competitiu, i que atreu amants del motociclisme d’arreu de Catalunya i de l’Estat, així com de França, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Àustria, l’Argentina i Nova Zelanda.

1 COMENTARI

Comments are closed.