Montblanc acull aquest cap de setmana la Final a vuit del Campionat de Catalunya Cadet Masculí Preferent 2020-21, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), juntament amb el CB Montblanc.

Els partits es disputaran des d’aquest divendres i fins diumenge al Pavelló Municipal de Montblanc amb el protagonisme del Barça A, CB Cornellà A, CB Tarragona, Mundoclima CB l’Hospitalet A, Catalana Occident Manresa A, Mataró Parc Maresme 2005, Club Joventut Badalona A i UE Mataró-Germans Homs-Cam.

Els quarts de final s’obriran a dos quarts de 7 del vespre del divendres 28 de maig, al Pavelló Joana Ballart de Valls i al Municipal de Montblanc. A la capital de l’Alt Camp s’hi donaran cita el Barça A i el CB Cornellà A i, paral·lelament, a la capital de la Conca de Barberà entraran en joc el CB Tarragona i el Mundoclima CB l’Hospitalet A. Seguidament, a dos quarts de 9 de la nit, el Catalana Occident Manresa A i el Mataró Parc Maresme 2005 es veuran les cares a territori vallenc mentre que, novament a Montblanc, s’enfrontaran el Club Joventut Badalona A i la UE Mataró-Germans Homs-Cam per la darrera plaça a les semifinals de la categoria.

Els 4 equips guanyadors dels quarts de final atansaran unes semifinals previstes per dos quarts de 6 i dos quarts de 8 del vespre del dissabte 29. Els dos conjunts vencedors arribaran a la Final de diumenge 30 a dos quarts de 8 del vespre, que es retransmetrà en directe pel canal de Youtube de l’FCBQ mentre que els perdedors disputaran el xoc pel 3r i 4t lloc de la categoria, diumenge a dos quarts de 6 de la tarda.

Els tres primers classificats accediran al Campionat d’Espanya de clubs Cadet Masculí que enguany es disputarà del 18 al 24 de juny a San Fernando (Cádiz).