En la sessió ordinària del ple municipal de l’Espluga de Francolí d’aquest mes de maig es va tornar a elegir l’espluguina Gema Gómez Rodríguez com a jutgessa de pau del municipi després de quatre anys al càrrec.

La decisió es va prendre per unanimitat de tots els grups electorals, sent elegida així per onze vots a favor i cap en contra. En aquesta convocatòria s’havia presentat en Jordi Salvadó Tarès com a candidat al càrrec.

Gema Gómez Rodríguez es va iniciar com a jutgessa de pau al març de l’any 2017 i ara repetirà fins a l’any 2025 quan es tornaran a convocar eleccions. Després de la decisió unànime de tots els regidors, ara serà la Sala Superior de Justícia de Catalunya qui procedeixi a validar el nomenament.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, agraeix a l’actual jutgessa de pau, Gema Rodríguez la feina feta fins al moment