La Policia Local de Valls han imputat dos veïns de Montblanc per conducció temerària després d’una persecució contra direcció pels carrers del municipi.

A quarts d’una de la matinada, dos agents de patrulla van interceptar un vehicle en mal estat al qual van demanar aturar-se per comprovar la documentació dels ocupants. Aquests van fer cas omís dels senyals policials i van fugir, iniciant una persecució policial travessant alguns carrers contra direcció.

Finalment, els agents van acorralar els infractors a un pàrquing situat al Barri Vell, on van identificar als dos passatgers i comprovar que comptaven amb una llarga llista d’antecedents policials, així com que el conductor no tenia en vigència el carnet corresponent. Van ser imputats amb un delicte de conducció temerària, un per desacatament a l’autoritat i per conduir sense permís de circulació.

Actualment el cas està pendent d’un judici ràpid a la ciutat de Valls que se celebrarà la setmana vinent i el vehicle ha estat immobilitzat i enviat a dipòsit.