Els Torraires de Montblanc van celebrar dissabte passat l’assemblea anual ordinària de l’entitat, uns mesos més tard del que és habitual a conseqüència de la pandèmia.

Un dels punts més importants de l’ordre del dia era explicar a la colla la tornada a l’activitat castellera, ja que fa unes setmanes la Coordinadora de Colles Castelleres va donar el vistiplau als assajos castellers, sempre que se segueixin unes mesures concretes. Entre aquestes, destaca el fet que només poden assajar grups estables de 20 persones.

Així, doncs, els Torraires començaran els assajos de canalla a partir del 2 de juny, els dimecres i els divendres. A més, també arrenquen els assajos de gralles i timbals, que es faran els divendres a la tarda. Un cop la canalla hagi començat a recuperar la forma, s’incorporaria un altre grup als assajos. Tot i que encara no es poden fer actuacions castelleres, la colla preveu ja participar al seguici de Corpus, el 6 de juny, amb una petita exhibició de la canalla.

D’altra banda, en l’assemblea es va donar continuïtat a la junta que presideix la colla des de l’any passat, encapçalada per Adrià Escoté com a president i Ivan Lozano com a cap de colla, i es van presentar els comptes i el pressupost per a la temporada que comença.