Després de ser ajornada a causa de la pandèmia, aquest 5 de juny torna l’11a edició del Forès Poesia i Música complint amb els nous protocols i amb un cartell farcit de noves propostes amb emblemàtics cantautors.

Destaquen actes com la representació de ‘Els set pecats capitals’ per part del cantautor Joan Isaac i l’actriu Carme Sansa amb la representació de set cançons del propi cantautor creades durant els mesos de confinament. Quico Pi de la Serra presentarà el seu 24è disc amb cançons antigues i altres de noves i el poeta de Montblanc Ser OLI presentarà el seu darrer llibre ‘Ars infernum’, entre d’altres actes.

Els actes començaran a les 10 del matí amb la presentació del certamen, seguit a 3/4 d’11 de diàlegs inèdits del Rector de Vallfogona i Perot Rocaguinarda. A les 12 del migdia es farà un homenatge a Joan Margarit i a 2/4 d’1 Joan Isaac i Carme Sans representaran ‘Els set pecats capitals’. A la tarda continua la celebració a 3/4 de 5 amb la presentació del llibre ‘Ars Inferium’ de Ser OLI i a 2/4 de 6 Quico Pi de Serra representarà ‘Cançons de Combat’.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, els assistents s’hauran d’inscriure i hauran de seguir totes les recomanacions de les autoritats sanitàries per a la prevenció de la propagació del coronavirus.