La Festa del Trepat es tornarà a celebrar aquest any a Barberà de la Conca recuperant una certa normalitat amb una vintena de cellers participants i 15 artistes confirmats, que es donaran a conèixer en les pròximes setmanes.

Les dates triades per enguany són el 18 i 19 de juny, recuperant en aquesta 11a edició moltes de les activitats que no s’havien pogut celebrar per la pandèmia, tenint en compte que l’any passat únicament es va fer una xerrada anomenada ‘Malgrat tot el trepat existeix’ per no perdre l’essència de la festa.

Amb el ‘Vi + Art = Trepat’ com activitat principal, durant el 18 i 19 de juny Barberà de la Conca s’omplirà d’actuacions musicals, parades literàries, show cooking, jornades tècniques i restauració. El recinte s’obrirà al públic el dissabte a les sis de la tarda amb dos escenaris amb actuacions tota la tarda i les activitats s’allargaran fins a la mitjanit, mantenint les normes del PROCICAT. Durant el divendres es duran a terme activitats prèvies com la inauguració de la festa o un Show-cooking per a socis.

Per participar en la mostra ‘Vi+Art’, que es farà a diverses eres del municipi, s‘han de comprar entrades de forma anticipada a un preu de 8 euros per persona. A més, algunes de les activitats estan reservades als socis de la Festa del Trepat.