Baixen els positius de la Covid a la Conca de Barberà. En aquesta última setmana s’han registrat només 4 casos i el risc de rebrot ha baixat a un risc moderat-baix amb 50 punts. El total de casos acumulats a la comarca ja és de 1398. Aquestes xifres suposen 11 casos registrats a la Conca en les dues últimes setmanes.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment es troba a 1.01, és la dada més negativa de la setmana, ja que ha augmentat durant els darrers dies. El risc de contagi se situa moderat amb un valor de 58 punts. Pel que fa a les víctimes mortals, segons Salut, són 33 les persones que han perdut la vida per la Covid-19 a la comarca, una més que la setmana anterior.

Aquest dissabte a la comarca no hi ha cap persona ingressada a l’hospital per Covid, ens hem de remuntar molts mesos enrere per trobar una dada molt similar. Segons les darreres dades del portal Traçacovid del Departament d’Educació, a la Conca de Barberà no hi ha cap grup escolar confinat.

La Conca de Barberà té 7.578 persones vacunades amb la primera dosi (un 44,8%); 3.469, amb la segona (un 20,5%), i 3.621, amb la pauta completa (un 21,4%).