El propietari del Celler Josep Foraster ha estat elegit, per unanimitat de la junta del Consell Regulador, com a nou president de la Denominació d’Origen Conca de Barberà durant els dos pròxims anys. Agafa el relleu així a l’actual president, Bernat Andreu, qui va entrar plantejat un mandat de 48 mesos compartint la presidència.

ÀUDIO: El nou president de la DO Conca de Barberà, Ricars Sebastià, valora el nou càrrec

Bernat Andreu continuarà ara com a vocal de l’actual Junta. El Consell Regulador ha mostrat la seva satisfacció per la feina feta pel fins al moment president assegurant que s’ha enfrontat a una situació complicada tenint en compte la situació actual.

El nou president, Ricard Sebastià Foraster, de 41 anys, és propietari del Celler Josep Foraster i ha cursat estudis d’enologia i viticultura a l’escola d’Espiells i a la URV. També és sommelier per la Universitat Rovira i Virgili. En el seu discurs, Sebastià ha parlat de la importància històrica del trepat, però també de la necessitat de no oblidar altres varietats que es van incorporar a la DO fa dècades i que s’han adaptat molt bé al territori.

ÀUDIO: Ricard Sebastià parla de la importància de mantenir el trepat i altres varietats de la zona