La pastisseria de Cal Cobo de l’Espluga de Francolí ha estat premiada amb la millor coca de llardons per Sant Joan de Catalunya per l’agència de màrqueting gastronòmic Sr y Sra Cake.

ÀUDIO: El propietari de la pastisseria Cobo, David Cobo, explica que significa aquest premi

Aquest és un concurs que s’organitza per posar en valor una de les tradicions catalanes més dolces de l’any i està dedicat a pastissers i forners de tot el país que tinguin un punt de venda físic. Aquest any el certament ha volgut fer un reconeixement a la tasca del sector malgrat la pandèmia.

Juntament amb Cal Cobo com a guanyadora de la millor coca de llardons, en l’entrega de premis d’aquests dijous també es van entregar guardons a la pastisseria Joan de Barcelona amb la millor coca creativa, la pastisseria Can Berta a l’Alt Empordà, amb la millor coca tradicional de fruites i la pastisseria Can Plana al Baix Llobregat amb la millor coca de crema.