El proper dissabte dia 22 l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 obre el festival de les Nits Musicals de la Brufaganya d’enguany fent un recorregut per les obres de grans compositors de la regió de Bohèmia i un homenatge a la coneguda cançó de Queen amb el mateix nom.

A partir de les 7 de la tarda i per un preu de 15 euros per persona els visitants podran gaudir d’un repertori de l’orquestra OCT48 dedicat a recuperar cançons d’aquesta regió de la República Txeca i el significat d’aquest mot relacionat amb el món artístic.

L’orquestra OCT48 tocarà entre el seu repertori cançons de F. Jiránek,  J. Myslivecec, una obra de L. Boccherini, Geòrgia de S. Tsintsadze i J. Brahms i per acabar es farà una versió de Bohemian Rhapsody de Queen.

Només es pot assistir al concert amb reserva prèvia. Podeu reservar entrades a la web www.brufaganya.cat o bé excepcionalment al telèfon 659.44.34.67 o al 616.43.36.87