Els comerços de Santa Coloma de Queralt sortiran al carrer el cap de setmana del 29 i 30 de maig per oferir els seus productes de proximitat. Es permetrà als comerços, artesans i entitats exposar i vendre tot allò que creguin necessari.

La Mostra començarà el dissabte, moment en què el comerç i l’artesania s’aglutinarà a la plaça Major per oferir els seus productes. Diumenge estarà destinat a les entitats de Santa Coloma de Queralt.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament colomí vol oferir a les entitats en un espai de portes obertes on es podran realitzar tallers, explicar en què consisteix la seva entitat i d’aquesta manera donar-se a conèixer i que els veïns del municipi s’adhereixin i comencin a formar-ne part.

Des de l’Ajuntament s’està treballant per permetre que totes les activitats es puguin desenvolupar de manera segura, seguint tots els protocols i normes sanitàries per frenar els contagis de coronavirus.