Als aparadors de les pastisseries Cabal i Cal Tullet, a l’Espluga de Francolí, ja es poden trobar el pack de ‘La galeta amiga’ per ajudar a la lluita contra l’esclerosi múltiple, una iniciativa solidària que pretén destinar gran part dels beneficis a la lluita contra la malaltia.

Una quarantena d’establiments del Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp, així com el Gremi de Pastissers de les comarques de Tarragona s’han sumat a aquesta iniciativa. Cada forn ofereix un pack de 10 galetes de mantega, amb recepta pròpia, a un preu de 3,50 euros. De cada paquet, 2,50 euros seran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple per continuar lluitant contra la malaltia.

És el primer any que es crea aquesta iniciativa, però tant des de la Fundació Esclerosi Múltiple com des del Gremi de Forners de Reus ja preveuen que ‘La galeta amiga’ es pugui vendre anualment a les botigues participants.