Aquest matí, a dos quarts de dotze, Bombers ha rebut l’avís d’un accident al quilòmetre 188 de l’AP-2, al terme municipal de l’Espluga de Francolí en sentit Lleida. Un vehicle que transportava cereals ha bolcat, quedant fora de la via i perdent tota la càrrega.

El conductor ha sigut extret per la finestra i no ha sigut necessari excarcerar-lo del vehicle. Un total de 4 dotacions de Bombers, tres de Montblanc i una de Valls, s’han traslladat fins a l’accident. Ja que la situació no era de gravetat només ha estat necessari desconnectar la bateria del vehicle i resoldre una petita fruita d’oli.

Mitja hora després del succés el propi servei de l’Autopista s’encarregava de netejar la calçada. Ha sigut necessari tallar dos carrils del trànsit en sentit Lleida, el que ha arribat a provocar retencions de 2 quilòmetres. Actualment encara continua havent-hi retencions d’un quilòmetre.