El pati exterior del Castell Templer de Barberà de la Conca acollirà un any més la Nit 5.1 però amb algunes novetats. Aquest any la festa s’allargarà dues nits englobant el 23 i 24 de juliol, a partir de les 7 de la tarda cada jornada. D’aquesta manera La Conca 5.1 vol celebrar els seus deu anys ampliant una de les seves activitats més exitoses.

L’altra novetat és que enguany hi haurà un format de monòlegs que s’afegirà a la modalitat de concerts que fa anys que és dur a terme. Com ja va passar l’any passat, s’anul·len les actuacions de dansa per la situació pandèmica actual.

ÀUDIO: El coordinador de La Conca 5.1, Leandre Romeu, destaca el nou format de monòlegs

La Nit 5.1 ja compta aquest any amb un cartell tancat amb 15 cantants i monologuistes (Imatge: La Conca 5.1)

L’edició d’enguany ja compta amb un cartell tancat, amb la participació de Maria Jaume, Ferran Palau, Magalí Sare, Feliu Ventura, Anna Andreu, Ven’nus, Ariox, Maria Jacobs, Ponent Roots i Dj Poppy en l’àmbit musical i Charlie Pee, Modgi, Ana Polo, Oye Sherman i Joel Diaz com a monologuistes.

De moment, ja estan disponibles els abonaments pels dos dies a un preu de 30 euros per persona. Les entrades individuals per cada jornada i pels diferents concerts sortiran a la venda d’aquí a unes setmanes, moment en què també es desvelaran els horaris de les actuacions.

ÀUDIO: Leandre Romeu concreta el funcionament dels abonaments per les dues jornades