L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí participarà per segon any a la campanya de dinamització comercial ‘Compra i descobreix’, un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer els 32 municipis participants.

L’any passat l’edició es va veure endarrerida per la situació pandèmica, però aquest any se celebrarà durant el mes de juny. Més de 30 comerços del municipi es convertiran en punts de participació de la campanya i totes les persones que comprin en aquestes botigues, que formen part de la Unió de Botiguers i Empresaris de l’Espluga, entraran en el sorteig d’una estada i experiència en un altre dels 31 municipis participants.

Així doncs durant el mes de juny de 2021 comprar a l’Espluga de Francolí i als 32 municipis organitzadors té premi. El dia 6 de juliol es farà el sorteig i s’anunciaran els guanyadors, que podran gaudir de visites guiades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos i nits d’hotel en algun dels municipis de la Xarxa de Barris Antics. 

L’Espluga de Francolí participa en el projecte ‘Compra i Descobreix’ (Imatge: Laia Molné)

Una visita a l’Espluga de Francolí com a premi

Per altra banda, l’Espluga de Francolí rebrà als guanyadors d’altres poblacions, que si la situació sanitària ho permet, es reuniran el cap de setmana del 25 i 26 de setembre de 2021 per gaudir del seu premi que consisteix a passar una jornada al municipi descobrint els atractius turístics com la Fassina Balanyà, el Museu de la Vida Rural i una ruta d’orientació en alguns comerços de l’Espluga amb un tast de productes de proximitat. Els guanyadors gaudiran també d’un àpat en diversos restaurants de l’Espluga i a la tarda faran la visita a les Coves de l’Espluga i se’ls oferirà un tast de pa de la Cova, vi i oli de l’Espluga.