En record a qui va ser alcalde durant 16 anys al municipi, el pavelló situat al carrer de Milmanda ja s’anomena, oficialment, Pavelló Municipal d’Esports David Rovira i Minguella. En un acte d’homenatge, aquest diumenge al matí, autoritats, familiars, amics i entitats han recordat a Rovira qui ara fa un any va morir als 63 anys.

En un acte organitzat per l’Ajuntament de l’Espluga, el consistori ha volgut oficialitzar d’aquesta manera el canvi de nom, un canvi que es fa per unanimitat de tots els grups municipals després de la celebració de l’última comissió d’honors. En l’acte d’aquest diumenge el vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Joaquim Nin, íntim amic de Rovira, ha fet valdre la seva vocació de servei públic i les millores que va impulsar durant 16 anys d’alcaldia, posant d’exemple la lluita per fer realitat el nou pavelló, malgrat les traves.

Durant l’acte també ha parlat l’alcalde de l’Espluga, Josep M. Vidal, qui ha volgut donar importància els 4 mandats que Rovira va estar al capdavant i també la família per part de l’Anna Sánchez en què ha volgut agrair a tota la gent i en especial al consistori el canvi de nom.

L’acte ha acabat amb la descoberta de la placa que el pavelló tindrà en record al canvi de nom i que a partir d’avui es podrà veure al Pavelló Municipal d’Esports David Rovira i Minguella, un espai que Rovira va impulsar i executar després d’anys de lluita.

PART DE L’ACTE EN UN NOU HOMENATGE A DAVID ROVIRA

GALERIA D’IMATGES DE JORDI QUERALT