A partir de dos quarts de 6 de la tarda l’Espluga FM Ràdio oferirà, de forma compartida amb Catalunya Música, en directe, la SuperSardana de l’Any per fer seguiment de l’acte i conèixer els seus guanyadors. Es podrà escoltar en directe al 107.4 del FM o a través del senyal de retransmissió a l’EMFR.cat.

La SuperSardana de l’Any neix arran de la pandèmia com un acte per recuperar les sardanes guanyadores del premi popular ‘Sardana de l’Any’ d’edicions anteriors compreses entre 2004 i 2019. Després d’una votació prèvia, les vuit sardanes finalistes són les que competiran per aconseguir aquest guardó al Teatre del Casal de l’Espluga de Francolí.

El guanyador s’elegirà gràcies al vot telemàtic del públic que assistirà al concert i de totes les persones que el segueixin per ràdio o per streaming i que s’hagin registrat prèviament al web lsda.cat. 

Les cobles Reus Jove i Contemporània interpretaran les vuit sardanes finalistes en un espectacle que comptarà també amb la participació del Quartet Mèlt, actes que es podran seguir a través de l’Espluga FM Ràdio.