L’Acampada Jove ha tancat ja el seu cartell d’aquest any amb l’anunci de cinc nous grups que actuaran al festival ‘Acampada Jove 1.0’. D’aquesta manera, Oques Grasses, Mafalda, Boikot, Smoking Souls i Xavi Sarrià se sumen als ja anunciats Zoo, Buhos, Ciudad Jara, Doctor Prats, Ebri Knight, Roba Estesa, Ju, El Diluvi, 31 FAM i The Tyets.

Oques Grasses tornarà a Montblanc després de l’èxit del seu darrer disc ‘Fans del Sol’ per presentar-nos el seu nou treballar ‘A tope amb la vida’ que sortirà el 28 de maig. També torna a l’Acampada Jove el grup Boikot, amb la seva reivindicació social.

Al seu torn, el grup de Túria, Mafalda, trepitjarà per primer cop l’escenari de l’Acampada Jove amb el seu estil que barreja ska, reggae, funk i hardcore. També Smoking Souls presentarà el seu treball ‘Translúcid’. La llista es tanca amb el cantautor i membre  fundador del grup valencià Obrint Pas, Xavi Sarrià, que torna a l’Acampada amb la seva nova gira ‘No s’apaguen les estrelles’. 

També, l’organització ha donat a conèixer el lema de l’edició d’enguany: ‘Més que mai, reivindiquem-nos’, com a resposta al moment social que vivim. La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, ha reclamat que després d’un any complicat Montblanc es mereix un estiu ple de música i cultura.