Amb el nom de ‘Fassineja’, la Fassina Balanyà estrena aquest diumenge 16 de maig una nova visita-taller pensada per a famílies. Es tracta d’una visita amb una mirada diferent, destinada als infants i adolescents, on podran endinsar-se en espais restringits pel públic general i podran tocar i olorar molts productes relacionats amb l’antiga fàbrica d’aiguardent i descobrir el seu funcionament.

Tot seguit, per posar-ho en pràctica les famílies elaboraran de la seva pròpia colònia i també podran fabricar hidrogel. Ho faran amb fruites i herbes aromàtiques que ells mateixos hauran collit. La visita, a un preu de 4,70 € per persona, també inclou una destil·lació en directe amb un alambí de vidre, un tast de licors pels adults i un davantal de ‘Fassineja’ per tots els participants.

És una activitat dirigida a totes les edats, però recomanada a partir dels 5 anys, on tots els membres de la família, inclosos els adults, participaran de l’experiència. L’activitat dura una hora i mitja i l’aforament estarà limitat a 3 grups bombolla. Per reservar cal contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí al telèfon 977871220 o al correu turisme@esplugadefrancoli.cat.