La botiga de roba de Càritas reobre finalment la seva seu la Filigrana, que es trobava tancada des d’inicis d’any en la recerca d’un nou local per instal·lar-se.

La botiga de segona mà de Càritas estarà a partir d’ara situada a la sala Parroquial de la plaça de l’Església, al mateix espai on es troba el menjar emmagatzemat. Ara, la sala es divideix en dos per poder acollir ambdues activitats. La botiga es trobarà oberta tots els dijous de 10 a 12 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.

Anteriorment, Càritas s’havia d’instal·lar en un local prestat que es va acabar llogant i per aquest motiu s’ha decidit aglutinar la botiga de segona mà amb el magatzem d’aliments per poder continuar oferint els dos serveis a la ciutadania.

ÀUDIO: La secretaria de Càritas l’Espluga, Pilar Garrell, destaca el canvi de local