Segueixen endavant les obres d’arranjament de diversos elements del municipi de Vimbodí i Poblet que van quedar afectats per les riuades de la tardor de 2019 i que, molt aviat ja estaran llestes. Dos anys després dels incidents, ja s’han iniciat algunes de les obres que encara quedaven pendents, com és el cas de la rehabilitació de la zona de lleure del Gorg, el pavelló, el camí del cementiri i alguns arranjaments puntuals en algunes zones del centre del municipi.

Entre les zones que es troben actualment en obres, cal destacar les actuacions a les Fonts del Gorg, un espai en el qual s’està arranjant el pas de clavegueram i els desaigües, a més a més de posar a punt la plaça d’aquest espai, que es va malmetre amb les riuades.

Zona del Gorg de Vimbodí (Imatge: Cedida)

També s’està actuant en el clavegueram en el Pavelló Municipal, un espai en el qual s’està treballant per millorar tota la zona posterior i l’àrea d’aparcament municipal. A més a més, es preveu plantar 14 lledoners a la zona d’accés. Per últim, també s’està millorant l’accés d’entrada al cementiri municipal, amb una actuació que preveu reforçar el mur actual per millorar la seguretat i, a més a més, ampliar l’accés als ciutadans.

L‘import total de l’adjudicació de les tres actuacions és de 214.979,18 € exclosos de concurrència competitiva, un import que està subvencionat, en part, per una aportació exclosa de concurrència, procedent del Departament de Presidència de la Generalitat. També es preveu que l’Estat aporti un percentatge del cost de les obres a través d’una subvenció. Es preveu que les tres obres estiguin resoltes a finals de juny.

ÀUDIO: Joan Canela, alcalde de Vimbodí i Poblet, parla de les actuacions

2 COMENTARIS

  1. Y tot la resta de camins del terme de Vimbodi practicament abandonats. L inversio dels darrers anys CERO.

  2. Tapa uns quants forats devant de Can Radetja, tampoc estaria malament, fins que algú caigi i es faci malt.

Comments are closed.