L’Oficina de Turisme de Montblanc arrenca el cicle d’activitats #Safrània365 amb una caminada entre vinyes, que tindrà lloc el proper dissabte 22 de maig. La ‘Caminada entre vinyes’ és una nova experiència que s’estrena i combina la caminada gaudint del paisatge agrícola amb els tastos de vins i cava de tres cellers de Montblanc.

El punt d’inici i final és el Mas de la Sabatera de Montblanc, des d’on es farà una ruta circular d’uns 10 quilòmetres. Hi haurà dues aturades amb tast de vins: al Mas del Rendé amb Vins de Pedra i a l’ermita de Santa Anna amb el celler Josep Foraster. Per acabar es farà un tast de cava Mas de la Sabatera a mateix mas. El recorregut no té dificultat i discorre per un paisatge de vinyes combinat amb sembrats i petits boscos, on és fàcil trobar-hi cabanes de pedra seca i masos.

Organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc, l’activitat té un preu de 10 euros i l’aforament és limitat i reduït. És per això que és imprescindible adquirir un tiquet a través del web www.montblancmedieval.cat Per a més informació es pot enviar un correu a turisme@montblanc.cat o trucar al 977 861 733.