La Cambra de Comerç de Reus organitza, per primera vegada a l’Espluga, un cicle de tallers pel comerç minorista i amb el qual s’ensenyarà als venedors tècniques d’exposició, col·locació de productes i com disposar d’una bona estratègia digital. La Unió de Botiguers de l’Espluga de Francolí (UBE) també organitza un taller propi per cloure les jornades.

ÀUDIO: El regidor de comerç de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, destaca la importància de la formació presencial

El cicle està format per dos tallers que organitza la Cambra de Comerç de Reus els dies 19 i 26 de maig i una jornada de la UBE el 2 de juny. Tots els actes es faran a la sala Folch i Torres del Casalet de dos quarts d’1 a dos quarts de 5. Les jornades es clouran amb un dinar a peu dret i a l’aire lliure.

ÀUDIO: El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, subratlla la importància del petit comerç

La Cambra de Reus oferirà uns cursos al municipi conjuntament amb l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i la Unió de Botiguers de l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)

Les dues primeres jornades aniran a càrrec de l’encarregada del projecte Komercium de l’Institut Superior de Comerç Retail, Meritxell Perpinya. El 19 de maig es parlarà sobre marxandatge, tendències per col·locar els productes i exposicions. El 26 de maig es dedicarà la jornada a cuidar la imatge off-line i on-line i com disposar d’una bona estratègia digital. L’últim taller l’impartirà l’advocat i membre de la UBE, Josep M Poca Casanovas, per explicar als botiguers tots els termes legals al voltant de la SGAE i la possibilitat de posar música als comerços.

ÀUDIO: El secretaria de la Unió de Botiguers de l’Espluga, Alexandre Foix, destaca el taller sobre la SGAE

Per inscriure’s en els dos primers tallers, oberts a totes les empreses i comerços del municipi, cal enviar un correu electrònic empreses@cambrareus.org o trucar al 661317564. Per participar en la darrera sessió, els comerciants poden formalitzar la  inscripció a través del correu de la UBE: ubespluga@gmail.com.