A partir d’aquesta setmana, l’Espluga FM Ràdio emetrà ‘El Catamarà’, un programa musical i amb tocs d’humor presentat i dirigit per Xarli Diego des de Barberà de la Conca. Es podrà escoltar els divendres a les 12 del migdia i, en reemissió, els dissabtes a les 10 del matí al 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT de l’emissora. 

El nou espai radiofònic, que s’afegeix a la graella de la 37a temporada de l’EFMR, té una hora de durada i es basa en una selecció musical, amb cançons d’abans i d’ara, i també una entrevista per programa amb artistes.  Als pròxims ‘Catamarans’ passaran pel programa: Iván (des de Los Angeles), Ricardo Marín (guitarrista i director musical de Manolo García), Lídia Pujol i l’històric Miquel Àngel de la Trinca.

Xarli Diego ha publicat recentment el llibre “Gràcies per la música!” editat per Pagès Editors i prorrogat pel cantant internacional italià Al Bano. Així mateix, Xarli Diego ha estat el presentador del programa ‘El Joc del Segle’ de TV3 i de la mítica emissió ‘Caspe Street’ de Ràdio Barcelona de la SER, on entrevistava artistes com Dire Straits, Supertramp, Bonnie Tyler, Eddy Grant, Cindy Lauper, The Manhattan Transfer, Claudio Baglioni o Mecano, entre molts altres. Més recentment ha estat cap de premsa de Tricicle i també assessor de La Trinca.

Xarli Diego estrena ‘El Catamarà’ aquest divendres a l’Espluga FM Ràdio (Imatge: Laia Molné)

Fa un mes que es va traslladar a Barberà de la Conca i, per això, col·laborarà a partir d’ara amb l’emissora municipal de l’Espluga de Francolí. El programa ‘El Catamarà’ compta amb la subdirecció de Judith Diego, la seva filla periodista, i un bon equip de col·laboradors.

Amb la incorporació del nou programa, l’EFMR es reforça en el tram final de la 37a temporada que compta amb una vintena d’espais radiofònics de producció pròpia i amb la implicació de més de 40 col·laboradors.

ÀUDIO: Entrevista a Xarli Diego a l’Altaveu