El sector turístic privat es va unir arran de la pandèmia, i ara el projecte s’ha formalitzat amb la creació d’una associació, que té l’objectiu de potenciar de manera conjunta, sector públic i privat, els atractius turístics de Montblanc i la Conca, sobretot els espais de natura. A l’associació s’hi agrupen una vintena d’allotjaments, restaurants i empreses turístiques de Montblanc i la Conca. L’Oficina de Turisme de Montblanc capitaneja el projecte i treballa de manera conjunta amb les empreses del municipi.

L’Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme, s’implicarà assumint les funcions de secretaria tècnica, donant suport a la comunicació turística dels establiments i empreses associades o promovent la formació, entre altres.

Per la seva banda, els membres de l’associació Respira Montblanc es comprometen a participar en la projecció de la destinació turística, col·laborant activament en accions promocionals i vetllant per mantenir uns nivells de qualitat que seran auditats.

Respira Montblanc i l’Ajuntament de Montblanc han signat un conveni per millorar la gestió turística (Imatge: Ràdio Montblanc)

El primer dels objectius de l’associació serà crear paquets turístics conjunts, que esperen poder començar a oferir aquest mateix estiu, quan confien que es recuperi una certa normalitat pel que fa al turisme.

ÀUDIO: La presidenta de Respira Montblanc, Ruth Ceperuelo, parla sobre els paquets que pretenen crear

Durant la signatura del conveni, l’alcalde, Josep Andreu i la regidora de Turisme, Núria Besora, han volgut agrair la implicació del sector privat per dur a terme aquest projecte que fa més d’un any que es prepara de forma conjunta amb l’Oficina de Turisme.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha volgut agrair la implicació del sector privat

ÀUDIO: La regidora de Turisme, Núria Besora, ha explicat que fa un any que si treballa de forma conjunta per fer aquest projecte