Durant els mesos de maig i juny l’Espluga acollirà, dos divendres cada mes, un cicle de tallers dedicats a la sexualitat femenina en commemoració al Dia Internacional d’Acció per la salut de les Dones que se celebra el proper 28 de maig.

Quatre tallers dedicats a crear consciència del propi cos i ajudar a normalitzar la salut sexual amb temes com l’autoconeixement, les relacions de parella o la salut femenina. Els tallers seran impartits per Marta Garcia, especialista en coaching sexual i de parelles i assessora i promotora de benestar sexual.

ÀUDIO: La regidora de Salut, Aida Morgades, destaca l’objectiu d’aquests tallers

El cicle començarà el 14 de maig parlant de ‘Salut sexual femenina’ fen èmfasi en la salut íntima de la dona i com tractar-la. El segon taller serà el 21 de maig i s’anomena ‘El Camí del plaer’, una xerrada dedicada a l’orgasme femení. El 4 de juny continuarà el cicle amb ‘Autoconeixement i sexualitat femenina’ per conèixer els punts erògens femenins i finalment l’11 de juny es parlarà sobre ‘Comunicació sexual i relacions de parella’ per trencar la rutina.

Tots els tallers seran gratuïts i es faran en format presencial a la sala Llucià Navarro del Casal en grups de màxim 20 persones que s’hauran d‘apuntar de forma prèvia.

ÀUDIO: Aida Morgades explica perquè s’ha decidit fer aquests tallers de forma gratuïta