Avui, es fa efectiu el trasllat de les oficines de serveis del Consell Comarcal de la Conca de Barberà a Santa Coloma de Queralt que, a partir d’ara, s’ubiquen al mateix edifici on hi ha les instal·lacions de Baseactiva i que van entrar en funcionament a principis d’any.

Amb aquesta iniciativa l’entitat aconsegueix unificar en un sol espai tots els equipaments dels quals disposa a Santa Coloma de Queralt. D’aquesta manera, les oficines de serveis i Baseactiva, una extensió de Concactiva a la Baixa Segarra, es trobaran al carrer Anselm Clavé, número 7.

Es tracta d’un espai d’un total de 400 m2 la meitat dels quals els ocupa actualment BaseActiva, on hi ha el viver de cerveses, aules de formació i sales de coworking. Les oficines de serveis ocupen l’altra meitat de la superfície total, que es destinarà als serveis a la ciutadania: joventut, serveis socials, habitatge, consum i nova ciutadania.