Aquest dissabte 8 de maig el Pavelló del Casal Montblanquí es convertirà en punt de donació de sang i plasma durant tota la jornada en una marató que començarà a les 10 del matí fins a les 2 del migdia i de 2 quarts de 5 de la tarda, a 2 quarts de 9 del vespre.

Durant la jornada es preveu que més de 100 persones s’apropin a donar sang per augmentar les reserves del Bang de Sang i Teixits. També es podran fer donacions de plasma.

Per participar és necessari fer reserva prèvia, ja que la situació actual obliga els sanitaris a dur un control exhaustiu dels participants i l’aforament que hi haurà a cada moment. Actualment, ja hi ha més de 80 places cobertes, però encara s’hi poden apuntar una 60 de participants repartits en les diferents franges horaris que s’han posat a disposició dels donants.