A les 12 del migdia d’aquest dilluns s’ha dut a terme un minut de silenci davant dels ajuntaments de Montblanc, l’Espluga i la Canonja en record dels dos joves que van morir dissabte en una masia del terme municipal de l’Espluga. Les mostres de condol també s’han reproduït a les portes del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, on estudiaven.

A Montblanc, població d’origen de la noia, centenars de persones han omplert la plaça Major en un llarg minut de silenci que s’ha trencat pels aplaudiments dels assistents. A l’Espluga, on hi viuen familiars de la víctima, representants de l’Ajuntament han volgut traslladar el seu condol, juntament amb prop d’un centenar de persones que s’ha sumat a la concentració.

Consternació a la Conca i el Tarragonès

A la Canonja, població natal del noi, també s’han aplegat desenes de persones davant de l’ajuntament per enviar un missatge d’escalf a la seva família i l’entorn més proper.

Els dos joves van ser localitzats sense vida el passat dissabte 1 de maig a una masia de l’Espluga de Francolí. Eren un un noi i una noia de 22 i 21 anys i veïns de la Canonja i Montblanc, respectivament. Segons primeres hipòtesis dels Mossos d’Esquadra, es podria tractar d’una mort per intoxicació a causa de la mala combustió d’un generador elèctric de gasolina que hi havia a la pròpia masia.