El repte solidari de pujar més de 75 vegades el cim més emblemàtic de Sarral el Cogulló, de 881 metres d’altitud, ja s’ha completat amb èxit. Durant aquest dissabte 144 persones van ser partícips del repte aconseguint realitzar 122 pujades, tot un èxit pels impulsors del projecte.

En total durant aquest 1 de maig es van aconseguir 3.028 € gràcies a les inscripcions i donacions dels participants. Uns diners que aniran destinats a la Fundació Noèlia, una organització sense ànim de lucre d’abast internacional que treballa per aconseguir tractaments per la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI.

ÀUDIO: Ricard Miquel, un dels impulsors, explica com va anar la jornada

La pluja del matí no va fer la guitza als participants que es van sumar al repte on es tractava de pujar i baixar el cim del Cogulló de Sarral que estava senyalitzat i condicionat per assegurar que sempre hi hagi algú fent el recorregut. Es preveu que el repte se segueixi fent durant els pròxims anys per ajudar a diverses causes solidàries.

Avituallament de la pujada (Imatge: Cedida)