L’Hoquei Casal l’Espluga té una oportunitat d’arribar a primera. L’equip de segona catalana s’ha classificat per la classe d’ascens després de quedar tercers en les classificacions del seu grup. Això no només significa que l’equip es podria classificar a primera sinó que s’asseguren, en cas contrari, una plaça a segona, i per tant, no hi ha possibilitats de baixar de categoria.

Ara, l’equip haurà de jugar contra altres classificats en partits d’anada i tornada i es mantindran els resultats i punts dels partits de la primera fase entre equips provinents del mateix subgrup. Això significa que l’Hoquei Casal l’Espluga parteix amb tres punts, resultat dels partits jugats durant la fase anterior.

Després d’aquests nous partits el primer classificat de cada un dels 2 grups de millors classificats pujarà automàticament a Primera Catalana i els 8 equips classificats com a segon i tercer de cada grup s’enfrontaran en un playoff per passar a la classificació superior.

En aquest sentit, des de l’Hoquei Casal l’Espluga es mostren optimistes sobretot perquè no baixaran a tercera. Sobre la possibilitat de pujar a primera, el president de l’equip, Jordi Creus, argumenta que no serà fàcil amb la puntuació actual, però podrien aconseguir-ho en la ronda de playoffs.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal Espluga, Jordi Creus, parla sobre la classificació de l’equip