El Casalet Kids va acabar aquest diumenge amb una última obra pels més petits de la casa amb la qual es deia adéu a un any atípic en què el cicle d’espectacles s’ha hagut de traslladar al Teatre del Casal per poder complir amb totes les mesures de seguretat vigents i la nova normalitat. Una aposta que s’ha traduït en uns 800 espectadors repartits entre els cinc espectacles realitzats.

Una programació que ha acollit a les companyies i espectacles: ‘Old Time Backery’ de Mag Edgard, ‘Eureka!!!’ de la companya El Cau de l’Unicorn, ‘Filikrusty’ de la companyia Improvisto’s Krusty Show, ‘La Princesa amb texans’ de la companyia Sgratta i finalment ‘La Gallina dels Ous d’Or’ de la companyia Zum-Zum Teatre.

ÀUDIO: Dues de les membres de la Comissió de mares i pares del Cassalet Kids, Sonia Roig i Montse Batet, expliquen l’èxit dels espectacles programats

El festival ha hagut d’experimentar canvis i modificacions segons el moment pandèmic en què es trobava la comarca, per això alguns espectacles com ‘La Gallina dels Ous d’or’, l’últim en visualitzar-se, estava programat pel mes de novembre, però va haver de canviar de dades a conseqüència de les mesures vigents en aquell moment pel PROCICAT.

Un altre dels principals canvis del cicle ha estat la forma de reservar les entrades, ja que s’havia de fer de forma prèvia i a través d’internet. Una mesura que ha tingut bona acollida entre els participants.

El Casalet Kids va acabar aquest diumenge amb ‘La Gallina dels Ous d’or’

La Comissió de mares i pares del Casalet Kids juntament amb l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí han estat els encarregats d’organitzar aquesta nova edició totalment diferent de les anteriors. Les entitats treballen ara per preparar i adaptar a la situació la propera edició.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, valora positivament l’edició d’enguany