Home Notícies Sarral acollirà aquest estiu un camp de treball vinculat amb el medi ambient

Sarral acollirà aquest estiu un camp de treball vinculat amb el medi ambient

0
Sarral acollirà aquest estiu un camp de treball vinculat amb el medi ambient

Camp de treball a l’Espluga (Imatge: Arxiu EFMR)

La comarca de la Conca de Barberà comptarà aquest pròxim mes de juliol amb un camp de treball situat al municipi de Sarral. El camp de treball, organitzat per la Fundació Escolta Josep Carol juntament amb l’Ajuntament de Sarral i que compta amb el suport econòmic de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, tindrà una durada de 15 dies i està dirigit a joves d’entre 14 i 29 anys en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb tasques de servei a la comunitat. El camp de treball de Sarral és d’intercanvi internacional.

El camp de treball “Donem vida al riu” se situarà en l’entorn natural de Sarral, concretament al riu Vallverd, ja que en aquest camp es coneixerà l’entorn natural de Sarral arranjant, netejant i senyalitzant els camins del riu Vallverd i també participaran d’activitats de lleure amb joves del camp i veïnes del poble. La gestió del camp, que tindrà lloc del 5 al 19 de juliol, anirà a càrrec de la Fundació Escolta Josep Carol, creada per Escoltes Catalans.

La fundació busca joves amb interès en el medi ambient, curiositat per aprendre i conèixer l’entorn natural de Sarral i ganes de viure l’experiència amb altres joves d’arreu de Catalunya. Els joves s’allotjaran a l’Ermita dels Sants Metges de Sarral i faran descoberta de l’entorn com per exemple visitar el Museu d’Alabastre o la Cooperativa Vinícola de Sarral, entre moltes altres activitats.

D’altra banda, aquest dilluns 19 d’abril s’ha obert el termini de preinscripcions i hi ha temps fins al 28 d’abril per apuntar-se als camps de treball repartits per Catalunya i la resta de l’Estat. El sorteig de les places es durà a terme el pròxim 4 de maig. En concret per Sarral hi ha 20 places.

X
X