34a edició de la representació de Llegenda de Sant Jordi Imatge:@setmanamedieval

Després de dos anys la capital de la Conca de Barberà ha tornat a viure la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc. En el marc de la 34a Setmana Medieval, marcada per la Covid-19, l’Associació Medieval ha pogut celebrar la 34a edició de la representació de Llegenda de Sant Jordi davant d’unes 600 persones.

Amb totes les entrades exhaurides per l’única representació programada per les 9 del vespre d’aquest divendres, els assistents van poder gaudir de l’espectacle més emblemàtic de la Setmana Medieval. De fet ha estat l’any on tots els assistents eren o bé de Montblanc o de la Conca, ja que hi havia confinament comarcal. Un any més la representació de la Llegenda, també s’ha retransmès en directe per Tac12 per totes aquelles persones del Camp de Tarragona.

ÀUDIO: Maties Martí, president de l’Associació Medieval, en una entrevista a Tac12, parla sobre una llegenda de Sant Jordi segura

ÀUDIO: Sant Jordi i la princesa d’enguany no es creuen que hagi arribat el dia

Enguany la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc s’ha adaptat amb totes les mesures de seguretat com per exemple disminuint els actors, també el públic passant de 3.000 els darrers anys a només 600 persones i la utilització de la mascareta, entre d’altres moltes mesures. Amb tot, enguany no hi va haver el mapping a la muralla.

ÀUDIO: Maties Martí explica que preparar aquesta edició ha sigut una carrera d’obstacles

Retransmissió televisiva de Tac12