Fa dos anys que la Diada de Sant Jordi no es pot celebrar amb absoluta normalitat i que han desaparegut dels carrers les llargues jornades amb parades de llibres i roses, però els actes s’han reinventat a la nova normalitat i les restriccions actuals, per això des de l’Espluga FM Ràdio oferirem un programa especial de Sant Jordi amb una quarantena d’alumnes de 3r de l’Institut Joan Amigó i Callau.

L’especial, inclòs al programa l’Altaveu, començarà a les 12 del migdia i s’allargarà fins a les 2 de la tarda, amb una connexió mòbil al carrer Lluís Carulla on els alumnes faran entrevistes a peu de carrer per conèixer els llibres i les roses més venuts durant la jornada. Fins a l’estudi també s’hi desplaçaran alguns alumnes per comentar les seves ressenyes sobre els llibres que han llegit i fer-ne una crítica. L’Acte acabar a l’Institut Joan Amigó i Callau, on també es farà una connexió en directe.

El programa comptarà amb la presentació de la Laia Molné, conductora habitual de l’Altaveu, en Xavier Lozano, col·laborador de l’Espluga Audiovisual i professor en pràctiques de l’INS Joan Amigó i Callau i la Rosa Salavdó com a col·laboradora de l’Espluga Audiovisual.

Els alumnes de l’Institut Joan Amigó i Callau tornaran a trepitjar els estudis de l’Espluga FM Ràdio per Sant Jordi (Imatge: Xavier Lozano)