La 8a temporada del Casalet Kids arriba a la seva fi aquest diumenge 25 d’abril amb l’obra ‘La Gallina dels ous d’or’ de la companyia Zum-Zum Teatre que servirà per acomiadar una temporada diferent, que es va veure endarrerida a conseqüència de la Covid-19 i que final s’ha pogut dur a terme els primers mesos del 2021.

‘La Gallina dels ous d’or’ repassa el conegut conte infantil tot fent una metàfora amb la importància dels diners i com poden arribar a canviar a les persones. Una obra que ha estat premiada als Drac d’Or de l’any 2017 amb el premi del Jurat Infantil i el premi a les autonomies.

L’espectacle, que començarà a les 6 de la tarda i durarà fins a 2/4 de 7, té un preu de 5 euros per persona, les localitats s’han de reservar al web d’Entrapolis, però es pagarà el mateix dia de l’espectacle. Es recomana al públic que arribi abans, per complir totes les mesures de seguretat del Teatre del Casal, per això l’obertura de portes s’iniciarà a 1/4 de 6.