El montblanquí Àngel Torija és des del passat dilluns el vocal del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus. La decisió es va prendre per votació dels membres de l’ens el passat dilluns, moment en què Torija va obtenir un ampli suport entre els membres electes que van participar en la votació presencial. D’aquesta manera, es converteix en el primer representant de la Conca de Barberà que arriba a formar part del màxim òrgan de govern de la Cambra de Reus.

Àngle Torija forma part de la Cambra des de l’any 2019, com a representant de l’empresa Maletas Queralt, des d’aleshores és al comissionat de la corporació a la Conca de Barberà. En el discurs de la seva candidatura, el montblanquí va destacar la seva voluntat per continuar treballant per posar en valor les empreses de la Conca tot cercant fórmules per millorar la seva competitivitat i difonent els serveis que pot oferir la corporació a l’hora de confortar la seva activitat.

El president de la Cambra, Jordi Just, va destacar la feina realitzada fins al moment per Torija i les sinergies que s’han creat amb Concactiva i que ha ajudat a crear punts en comú entre les empreses i la mateixa Cambra per beneficiar amb noves formacions, ajudes i activitats en benefici del territori.

Imatge d’arxiu d’Àngel Torija (Fotografia: Cedida)