Batejada com l’Acampada 1.0, el festival tindrà enguany tres dies de concerts, que es faran a la plaça de Sant Francesc de Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol. El canvi d’escenari i de format són les principals novetats d’un festival que s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària de la pandèmia de la Covid-19.

La tradicional acampada amb milers de joves vinguts d’arreu del país haurà d’esperar. Jovent Republicà, organitzadors del festival, han anunciat també en roda de premsa des de Montblanc els primers grups confirmats: Zoo i Ebri Knight, el divendres 16, El Diluvi, el dissabte 17 i Buhos i The Tyets, el diumenge 18.

Enguany no hi haurà abonaments però sí entrades per a cada un dels dies del festival, que comptarà amb cinc concerts cada jornada i que començaran al capvespre. Es podran reservar taules de 4 persones o cadires individuals per seguir els concerts.

Per reconèixer el públic fidel que no va retornar les entrades de l’any passat, aquest dimecres s’obrirà una prevenda d’entrades per a totes les persones que ja tenien l’entrada. Es posaran a la venda aquest dimecres 21 a les 12 del migdia. I dijous 22 es posaran a la venda les primeres 1.000 entrades, al preu de 25 euros.

ÀUDIO: La nova directora de l’Acampada Jove, Kènia Doménech, afirma que més de 200 persones garaniran la seguretat del festival i el compliment de les mesures sanitàries.

La celebració dels 25 anys haurà d’esperar

La celebració dels 25 anys del festival, que l’any passat no es va poder fer, es farà l’any vinent, si la situació ho permet, i el grup Ventilador, guanyador del Concurs Música Jove, actuarà al festival l’any 2022.

Des del consistori també han volgut remarcar que, juntament amb la Setmana Medieval, l’Acampada Jove és un dels esdeveniments més importants del municipi, alabant que es pugui continuar celebrant tot i la situació actual amb un format adaptat però mantenint l’essència del festival.

ÀUDIO: El regidor de festivals de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó, parla del nou format de l’acampada