El Consell Comarcal de la Conca de Barberà alerta del possible tancament de l’oficina de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, ubicada a Montblanc, a l’avinguda Manel Ribé.

Creuen que és una mala notícia per la comarca. Perdre serveis, asseguren, no ajuda a revertir la situació de despoblament que viu la Conca. Així ho ha dit en declaracions a TAC12 i Ràdio Montblanc el president del Consell Comarcal, Magí Trullols, que lamenta que “si anem perdent serveis, no ajudarem a revertir la situació de pèrdua de població que vivim”.

ÀUDIO: Magí Trullols, president del Consell Comarcal de la Conca

El consell d’alcaldes de la comarca es va comprometre a intentar revertir el tancament de l’oficina, situada a Montblanc. D’entrada, el president del Consell demanarà una reunió amb la subdelegació del Govern espanyol a Tarragona per conèixer quines són les intencions que tenen amb aquest tema.