Ja estan a la venda les entrades per al Concert-Final de La SuperSardana de l’Any, que se celebrarà el proper dissabte 15 de maig al Teatre del Casal de L’Espluga de  Francolí, a partir de dos quarts de 5 de la tarda. Les entrades es poden aconseguir a través d‘una pàgina electrònica destinada expressament per a aquest esdeveniment.

L’aforament està limitat a 500 persones per raons de seguretat sanitària. També per aquesta raó cal arribar amb suficient antelació per accedir progressivament a la sala. Així, l’obertura de portes està prevista a les 5 de la tarda. A més, per fer la jornada sardanista encara més completa, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i la històrica colla sardanista del municipi, la Colla Sardanista Joventut  Espluguina, treballen en els actes d’homenatge als més de 50 anys de la creació de la  colla

El concert oferirà una 1a part amb les 8 sardanes finalistes, segons el resultat de les votacions que s’estan produint durant aquestes setmanes a través de la pàgina electrònica del certamen. L’ordre d’interpretació de les sardanes serà en 1r lloc, el grup de cobles Reus Jove i les sardanes parells de la Final les tocarà el grup Contemporània. La 2a part serà l’actuació del conegut conjunt vocal Quartet Mèlt.

La Final s’emetrà en directe per Catalunya Música i per l’EFMR i es podrà  seguir també via streaming a la pàgina electrònica del concurs. Pel que fa a les votacions, els assistents al concert també hauran de votar les sardanes a través del mòbil, en lloc de paperetes i urnes, com a mesura anticoronavirus.