A partir d’ara, els visitants es podran guiar per Vimbodí i Poblet amb un sistema de faristols interactius dotats amb un lector de codis QR que explicarà als visitants la història i les curiositats dels atractius del municipi.

Fins al moment, es podia accedir a tots els continguts informatius a través de l’ordinador, el mòbil o la tauleta entrant al web de www.festacatalunya.cat, on s’explicava tota la informació dels monuments del municipi. Ara, gràcies a aquest nou sistema, els visitants poden accedir a una senyalització turística personalitzada.

Una iniciativa que s’ha pres per assegurar que tots els visitants poden rebre la informació de cadascun dels punts d’interès de forma lliure i instantània. Vimbodí i Poblet se suma així a una llarga llista de municipis que utilitza aquest sistema per agilitzar la interacció amb famílies, senderistes i esportistes, entre d’altres.

Imatge de www.festacatalunya.cat