Imatge extreta de www.adavilaro.cat

Aquest proper diumenge 18 d’abril l’Espluga de Francolí acollirà ‘360 grams’, el primer de dos projectes inclosos en el recorregut Circuit Nòmada que ofereix aquest any FiraTàrrega per recuperar tots aquells espectacles que van quedar cancel·lats el 2020 fruit de la pandèmia. La següent cita serà el 30 de juliol amb l’espectacle de dansa de Laia Santanach inclòs en el Festival Rusc del Museu de la Vida Rural.

L’obra d’aquest diumenge, protagonitzada per la directora i performer Ada Vilaró parla des del silenci amb un espectacle poètic i vital nascut d’una vivència personal molt íntima i fràgil, com és la pèrdua d’un pit. L’actuació acull temes com la bellesa, el dolor, la superficialitat i els estereotips.

L’espectacle començarà a les 7 del vespre al Teatre del Casal, tindrà una durada de 60 minuts i un preu de 3 euros per persona. Les entrades s’han d’adquirir de forma anticipada en format online o a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí. Es recomana arribar amb antelació per complir amb tot el procés Covid del mateix teatre.