Fa un parell de setmanes que es van localitzar una cinquantena de bosses de plàstic amb restes d’una plantació de marihuana al barranc de Castellfollit. En un altre punt proper, a menys d’un quilòmetre de distància, les autoritats han trobat ventiladors i elements pel cultiu d’aquestes plantes que podrien haver estat utilitzades per la mateixa plantació.

Ara, els tècnics del Paratge retiraran les restes de forma conjunta amb el personal de la Família Torres, propietària d’una part del terreny on s’han trobat les restes. L’altra part del terreny és de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Concretament l’actuació estarà destinada a retirar tots els elements plàstics i no biodegradables que s’han trobat. Una tasca per la qual seran necessaris diversos efectius, ja que les restes es troben en una zona de difícil accés, en la part baixa d’un barranc.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra no han obert diligències perquè només es tracta de restes d’una plantació de marihuana i no hi ha autor conegut.