Feia setmanes que el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet es trobava tancat al públic i únicament es van fer visites amb reserva prèvia durant la Setmana Santa. Aquest proper cap de setmana, el museu reobre portes per rebre la visita de la ciutadania de la comarca.

Les visites, formades de dues parts, mostren en una primera instància una demostració en directe al taller i després es pot visitar l’exposició permanent, que recull diverses peces d’ús tradicional elaborades a les antigues fàbriques de vidre del municipi i una breu història del vidre al llarg del temps.

Aquesta reobertura serà els dissabtes i diumenges amb reserva prèvia cada hora de dos quarts de 10 del matí a dos quarts d’una del migdia. Les reserves es podran fer trucant al telèfon 977 87 83 25 o a través de l’adreça de correu electrònic museudelvidre@vimbodiipoblet.cat