El passat 9 de novembre va començar una nova edició del Pla d’Ocupació de la Conca de Barberà amb el qual es dona feina a 5 persones, un responsable i quatre peons, durant un període de 6 mesos en el qual es realitzen arranjaments i reformes pels municipis de la comarca.

Actualment, l’equip del Pla treballa al municipi de Sarral executant tasques d’arranjament i pintura a la piscina municipal. Però durant aquests mesos s’han fet altres tasques que inclouen l’embelliment i la millora dels espais naturals, els espais verds i els jardins dels municipis en els quals s’ha actuat, així com la realització de petits treballs de paleta o pintor.

La Diputació de Tarragona se’n fa càrrec de la despesa generada en la contractació dels treballadors i dels Equips de Protecció Individuals necessaris. Per la seva part, Concactiva és l’encarregada de gestionar i donar suport a la seva execució i facilitar les eines i el transport. Finalment la despesa en plantes, flors, pintura i materials propis de l’actuació municipal van a càrrec de cada Ajuntament.