Del 22 al 25 d’abril torna a Montblanc la Setmana Medieval amb una desena d’actes aglutinats en quatre dies i amb una sèrie de restriccions per complir tot el reglament marcat per la Covid-19. En aquest sentit, serà necessari realitzar reserva prèvia per tots els actes i aquests seran només una petita part de les activitats que es feien anualment al municipi per celebrar Sant Jordi.

Aquest any no hi haurà massificacions als carrers ni grans actes públics, però es recupera una de les festivitats més important del municipi després que durant el 2020 s’haguessin d’anul·lar tots els actes fruit de la pandèmia. Ara, amb previsions d’un tancament comarcal i les restriccions actuals, s’han organitzat una desena d’actes dividits entre la plaça de Sant Francesc i el Foradot amb la 34a Representació de la Llegenda de Sant Jordi com a acte principal el 23 d’abril a les 9 de la nit, amb una única actuació i un preu de 10 euros per persona.

Els actes començaran el dijous 22 d’abril amb el pregó inicial a càrrec de la periodista montblanquina Candela Figueres a les 6 de la tarda. Altres actes destacats són l’Entrega de la Rosa el dissabte al migdia, la Nit Trobadoresca, el mateix dissabte a dos quarts de 9 de la nit o l’acte de cloenda anomenat La Nostra Normalitat, el diumenge a les 6 de la tarda. Es poden consultar i reservar tots els actes al web de la Setmana Medieval de Montblanc.